Het sfeervolle pand aan de Laan van Meerdervoort 1A, biedt diverse mogelijkheden voor huurders om allerlei activiteiten te ontplooien in volledig ingerichte ruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. Er zijn meditatiekussentjes aanwezig, een beamer, een muziekinstallatie, twee keukens, een heerlijke tuin met tafel en stoelen, een lift en een mindervalidentoilet.

De huur van de ruimtes is inclusief gebruik van de garderobe en keuken. Koffie en thee en gebruik van de beamer zijn standaard niet inbegrepen. U kunt bij ons voor een klein bedrag een beamer huren en ook bestaat er de mogelijkheid om door middel van een toeslag gebruik te maken van koffie en thee. De zaalhuur ligt tussen de 40,- en 230 euro. Dit is afhankelijk van welke zaal en het aantal dagdelen dat er gehuurd wordt. Meerdere dagdelen kan tot een hoger bedrag leiden.

Parkeren in de omgeving

Vrijparkeren:
Scheveningseweg, Burgemeester Karnebeeklaan, Alexanderplein, Burgemeester Marijnenlaan en Alexanderveld: maandag tot en met vrijdag na 17:00 uur vrij parkeren. Zaterdag en zondag hele dag vrij parkeren.

Overzichtskaart met parkeeradvies!

Openbaar vervoer:
Bus 24 (haltes Vredespaleis en Alexanderplein), Bus 22 (halte Javastraat) en tram 1 (halte Vredespaleis).

Voor een groter overzicht klikt u hier.