Agenda Oktober

Spreker: Jan Bes
Tijd: 20:00-21:00 uur. Prijs: € 10,-
Aanmelden: gvl.denhaag@gmail.com Tel: 070-5178539

Waarom dieren geen hartinfarct krijgen, maar mensen wel…

Uitleg over de toepassing van microvoedingsstoffen, De Cholesterol leugen. Eigen onderzoek naar de vetstofwisseling en het afbouwen van medicatie, wat zijn de echte risico’s en wat is de oorzaak?

Is Cholesterol goed voor ons? Wat zegt Dr. Uffe Ravnskov in Feiten en Fabels over Cholesterol?

Documentatiemateriaal is aanwezig.

08 oktober 2018: ‘Persoonlijke transformatie, inleiding’
Spreker: Mark Becking

22 oktober 2018: ‘Persoonlijke transformatie, praktische uitwerking’
Spreker: Mark Becking

Mark Becking (1950) is lid van de Theosofische Loge in Naarden. In de jaren ’60 was hij jarenlang actief binnen de Tafelronde, waar geestelijk het fundament voor zijn verdere leven gelegd werd.
Hij is ruim 35 jaar praktiserend psycholoog en werkzaam op het transpersoonlijk gebied.

Twee avonden over randvoorwaarden voor een evenwichtige geestelijke ontwikkeling. Mark Becking werkt hierbij vanuit een combinatie van:

– Psychologisch inzicht
– Cursus in Wonderen
– Mindfulness

Tijdens de twee avonden wordt interactief gewerkt aan het inzicht verkrijgen in het functioneren van onze mind. Hoe kun je vrijkomen van je neiging tot identificatie en hoe voorkom je dat je wegloopt voor niet-genezen verwondingen binnen de persoonlijkheid?

Belangrijk hierbij is verstilling. Meditatie, gebed en mindfulness zijn basisvoorwaarden. Er wordt gestreefd naar een balans tussen het absolute (non-duaal, onze ware aard, atma) en het relatieve perspectief (acceptatie van het mens-zijn, het hebben van emoties enz.).